MENU OD 20.11 – 24.11. 2017

PONDELOK

Hráškový krém (1,7)

1. Kurací špíz so zeleninou, opekané zemiaky, dressing (7)
2. Granatiersky pochod, kyslé uhorky (1,3)
3. Caprese šalát s prosciuttom, pizza chlieb (1,3,7)

UTOROK

Francúzska cibuľačka s toustom (1,3,7)

1. Zemiakový prívarok so sekanou (1,3,7)
2. Furmanské halušky (údený oštiepok, kyslá smotana, slanin, klobáska (1,3,7)
3. Šalát s kuracím mäsom v sézame, pizza chlieb (1,3,7,11)

STREDA

Zemiaková kulajda (1,3,7)

1.  Plnené kuracie prsia s bryndzou na prírodno s bataty pyré (1,3,7)
2. Rizoto s krabími tyčinkami, syr (7,14)
3. Špenátový šalát so slaninkou a fetou, dressing, pizza chlieb (1,3,7)

ŠTVRTOK

Cesnačka s krutónmi (1,7)

1. Bravčový pivovarský tokáň, slovenská ryža (1)
2. Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
3. Tuniakový šalát s vajíčkom, pizza chlieb (1,3,7)

PIATOK

Zeleninová s haluškami (1,3,7)

1. Kuracia pečienka na cibuli, ryža, kyslé uhorky (1)
2. Grilovaná cuketa s pečenými rozmarínovými zemiakmi, dressing (7)
3. Grécky šalát, pizza chlieb (1,3,7)

CENA   4,60 € 

Zoznam alergénov:

1- Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)

2- Kôrovce a výrobky z nich

3- Vajcia a výrobky z nich

4- Ryby a výrobky z nich,

5- Arašidy a výrobky z nich

6- Sójové zrná a výrobky z nich

7- Mlieko a výrobky z neho

8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, piistácie, makadámové orechy, queenslandské orechy a výrobky z nich

9- Zeler a výrobky z neho

10- Horčica a výrobky z nej

11- Sezamové semená a výrobky z nich

12- Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2

13- Vlčí bôb a výrobky z neho

14- Mäkkýše a výrobky z nich