MENU OD 18.9 – 22.9. 2017

PONDELOK

Hŕstková polievka (1)

1. Kurací steak s volským okom, ryža, kyslé uhorky (1,3)
2. Bryndzové halušky so slaninkou, pažítka (1,3,7)
3. Špenátový šalát s fetou, pizza chlieb (1,3,7)

UTOROK

Lúsková na kyslo (1,7)

1. Pivovarnícky guláš, knedľa (1,3,7)
2. Hríbové rizoto s mandľami, syr (7,8)
3. Tuniakový šalát s vajíčkom, pizza chlieb (1,3,7)

STREDA

Kapustová s údeninou (1)

1. Vyprážaná treska, zemiaková kaša, cvikla (1,3,7)
2. Špenátové lasagne na šaláte (1,3,7)
3. Šalát z grilovanej zeleniny, feta, pizza chlieb (1,3,7)

ŠTVRTOK

Krémová tekvicová so sušenými slivkami (1,7)

1. Kačacie stehná s červenou kapustou, knedľa (1,3,7)
2. Vyprážaný karfiól, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
3. Šalát so zapečenou omeletou, pizza chlieb (1,3,7)

PIATOK

Frankfurtská (1)

1. Vyprážaný hermelín, varené zemiaky, brusnicová omáčka (1,3,7)
2. Parené buchty s lekavárom, vanilkový puding, mak (1,3,7)
3. Šalát s prosciuttom a mozzarellou, pizza chlieb (1,3,7)

CENA   4,60 € 

Zoznam alergénov:

1- Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)

2- Kôrovce a výrobky z nich

3- Vajcia a výrobky z nich

4- Ryby a výrobky z nich,

5- Arašidy a výrobky z nich

6- Sójové zrná a výrobky z nich

7- Mlieko a výrobky z neho

8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, piistácie, makadámové orechy, queenslandské orechy a výrobky z nich

9- Zeler a výrobky z neho

10- Horčica a výrobky z nej

11- Sezamové semená a výrobky z nich

12- Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2

13- Vlčí bôb a výrobky z neho

14- Mäkkýše a výrobky z nich