MENU OD 19.8. – 23.8. 2019

PONDELOK

Hŕstková (1)

1. Kurací paprikáš, halušky (1,3,7)
2. Fusili so sušenými paradajkami a bazalkovým pestom, rukola, parmezán (1,3,7)
3. Caprese šalát s prosciuttom, pizza chlieb (1,7)
4. Pizza (1,7)

UTOROK

Frankfurtská s párkom (1)

1. Pečené kuracie stehno, ryža, kompót
2. Tagliatele alfredo (1,3,7)
3. Špenátový šalát so slaninkou, fetou, pizza chlieb (1,7)
4. Pizza (1,7)

STREDA

Číra cesnaková so syrovým toastom (1,3,7)

1. Vyprážaný kurací rezeň v sézame, zemiaková kaša, cvikla (1,3,7,11)
2. Bryndzové halušky so slaninkou a pažítkou (1,3,7)
3. Tuniakový šalát s vajíčkom, pizza chlieb (1,3,7)
4. Pizza (1,7)

ŠTVRTOK

Vývar (1,3)

1. Pečená krkovička, kyslá kapusta, knedľa (1,3,7)
2. Cviklové rizoto, feta, rukola (7)
3. Kurací šalát, dresing, pizza chlieb (1,7)
4. Pizza (1,7)

PIATOK

Zeleninová so zemiakmi (1)

1. Kurací steak s volským okom, dijónska omáčka, ryža (1,3,7,10)
2. Špenátové lasagne so špenátovým prelivom na listovom šaláte (1,3,7)
3. Grécky šalát, pizza chlieb (1,7)
4. Pizza (1,7)

CENA   4,90 € 

Zoznam alergénov:

1- Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich)

2- Kôrovce a výrobky z nich

3- Vajcia a výrobky z nich

4- Ryby a výrobky z nich,

5- Arašidy a výrobky z nich

6- Sójové zrná a výrobky z nich

7- Mlieko a výrobky z neho

8- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, piistácie, makadámové orechy, queenslandské orechy a výrobky z nich

9- Zeler a výrobky z neho

10- Horčica a výrobky z nej

11- Sezamové semená a výrobky z nich

12- Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2

13- Vlčí bôb a výrobky z neho

14- Mäkkýše a výrobky z nich